Parterapi

Som parterapeut allierer jeg mig med jer begge som en helhed. Det vil sige at jeg allierer mig med de stærke kræfter som ligger i den kærlighed som udspiller sig på godt og ondt mellem jer. Det kan være svært at få øje på, når magtesløsheden, frustrationen, vreden eller de sårede følelser fylder, og handlingerne derfor kan forekomme eller være kærlighedsløse.

Jeg prøver at forstå hver jeres reaktioner, symptomer eller smerte som et meningsfuldt udtryk for samværet og det relationelle mønster, som i udviser.

Jeg forsøger at inspirere til mulige forandringer. Udvikling handler om at få mulighed for at udfylde iboende muligheder. Hvis vi bliver mødt, og hvis vi kan få øje på hvordan, går vi mennesker efter at udvikle os.

Som voksne kan vi vælge at prøve på at få øje på vores egen andel af eller bidrag til samværet og at tage ansvaret for det, vi får øje på. Eller vi kan vælge at gemme os i en mulig smerte, frygt, vrede eller savn. Når vi vælger at åbne hjertet og dermed gøre os mere følsomme, skaber vi samtidig muligheden for at bygge bro til den andens virkelighed.

Samvær i et parforhold bygger på nærvær. Tilfredsstillende samvær i et parforhold – og givende terapeutisk samvær – forudsætter at begge parter kan være sig selv, være i sig selv og være i det, som foregår.

Jeg kalder det at være sig selv – sammen.

Jeg udfører terapi hver dag og har derfor en dybegående og instinktiv fornemmelse af og empati med de mennesker jeg sidder overfor. I får derfor en erfaren terapeut der kan hjælpe jer videre i jeres liv.

Se priser her

Du kan kontakte mig her

Luk menu