Familietjek

Et familietjek er en forebyggende familiesamtale, hvor hele familien deltager og hvor I får mulighed for at gøre status over jeres familieliv, få indblik i hvert enkelt familiemedlems trivsel i familien og tage eventuelle problemer i opløbet.

En familiesamtale kan også være af forebyggende karakter. 

Et familietjek er en samtale, hvor I får mulighed for at undersøge og gøre status over, hvordan hver enkelt i familien trives.

Ved et familietjek er der mulighed for at få en øget bevidsthed om, hvordan det er i jeres liv lige nu og mærke, hvad der er vigtigt for jer og mindre vigtigt. Nogle gange griber hverdagen os, og vi får svært ved at prioriterer efter de værdier, der virkelig betyder noget, og vi får heller ikke altid stoppet op og set hinanden tilstrækkeligt nærværende til at forstå, hvordan vi hver især går og har det. 

Det kan derfor være en god idé med jævne mellemrum få et familietjek, som kan hjælpe med at forebygge eventuelle konflikter og mistrivsel i familien.

Ved et familietjek vil jeg sørge for, at hvert enkelt familiemedlem – voksne såvel som børn får taletid, så alle får chancen for at give udtryk for synspunkter, følelser og tanker, og alle får lyttet til hinanden på skift.

Det kan vise sig, at der kommer noget op, som I har brug for at tale mere om. Det vil derfor altid efterfølgende være muligt at aftale en familieterapeutisk samtale, hvor I kan få god tid til at tale om det, som viste sig nødvendigt under familietjekket.

Jeg udfører terapi hver dag og har derfor en dybegående og instinktiv fornemmelse af og empati med de mennesker jeg sidder overfor. I får derfor en erfaren terapeut der kan hjælpe jer videre i jeres liv.

Se priser her

Du kan kontakte mig her

Luk menu